fetemedie

Verdere bestemming

Verdere bestemming

Buiten zuid België zijn er nog vele andere plekken in Europa. Neem bijvoorbeeld de mooie bergen in Zwitserland of Oostenrijk. Of bent u meer van de zonnige vakanties om even aan niets te hoeven denken. Of houdt u ervan om steden te bezoeken die u vanaf kleins al is een keer wou bezoeken? Er zijn zoveel soorten vakanties, maar wat is nu de best keuze? De keuze wat het beste is is bij iedereen verschillend. Ben je vanuit huis gewend om elk jaar op wintersport te gaan dan vindt je wintersport waarschijnlijk een leuke vakantie en wil je dat het liefst elk doen. Of met u meer van de zon vakanties? Dan is in Europa Italië echt een aanrader. Wellicht kunt u zelf nog door Italië reizen. Begint bij de bergen en zoekt steeds meer de zon op. Dat is wat andere mensen vaak doen. Niet alleen in Europa, maar ook buiten Europa. Neem bijvoorbeeld Amerika of Thailand. Twee hele verschillende landen maar uiteindelijk doe je hetzelfde. Je begint met dingen te bekijken, denk aan mooie steden, monumenten en musea. Nadat bezocht te hebben heb je vast vind in meer rust gekregen en ga je dus naar een rustigere plek zo lekker te relaxen.

Als we het hebben over het rondtrekken in landen hoef het niet altijd te eindigen in een bedje aan het strand met een cocktail in je hand. Je zou ook ervoor kunnen kiezen om bijvoorbeeld alleen maar steden en museums te bezoeken. Of houdt u meer van de natuur? Misschien is de woestijn wel jouw ding? Mocht je toevallig een motorrijbewijs hebben zat u er al vast is over na te denken om een van de meest bekende routes te rijden. Genaamd Route 66. Het is een weg dat van oost Amerika naar het westen van Amerika gaat. Een lange route in de woestijn met af en toe leuke barretjes aan de weg waar je kunt gaan zitten. Meestal staan er ook motels langs de weg. Dat is een kamer die je meestal voor een a twee nachten huurt.

 

Toch naar het warme weer?

Bent u toch meer van de zon vakanties? En u wilt ver reizen? Dan zijn de volgende bestemmingen misschien wel wat voor jou! Bali, Egypte, Dubai, en nog veel meer. Het is er niet alleen warm maar ook prachtig het is alleen net wat u het meest trekt. Wellicht bent u er al is een keer geweest.

MEER TE WETEN KOMEN

war-man-warrior-fight-vikings_t20_a8ZV9p

festiviteiten

simon-berger-boyXZfqpwpU-unsplash

vakanties