fetemedie

Reizen naar zuid België

Reizen naar zuid België

Er zijn veel plekken om op vakantie te gaan. Denk aan Spanje daar waar het lekker warm is. Of Italië het land van de mooie taal en het lekkere eten. Maar heb je ook ooit gedacht aan zuid België? Het zuiden van België is biedt mooie en verrassende plekken aan. Neem bijvoorbeeld het kasteel van Bouillon. Misschien is uw eindbestemming wel Spanje. Dan kan je in het zuiden van België prima overnachten. Het is een mooi gebied. Het heeft genoeg te bieden en het heeft prachtige wandel routes. Je kan fietsen huren om in de Ardennen te fietsen of hou je meer van wandelen? Trek dan de stevige schoenen, maar aan. En als u all in wil gaan is er ook nog een mogelijkheid om te gaan tokkelen. Een spannende uitdaging voor het hele gezin.

 

Leuke activiteiten.

Zoals net al aangegeven zijn er leuke activiteiten die je kunt doen in zuid België. Denk aan wandelen in de mooie Ardennen of het fietsen van mooie routes. Of het gaan tokkelen met het gezin. Niet alleen de natuur heeft mooie dingen te bieden maar ook de stad zelf. Zo kan je kastelen bezoeken, mooie musea en nog veel meer. Na een dag weg zijn geweest zou je vast trek krijgen. Bezoek dan een van de leuke restaurantjes waar u heerlijk kan eten. Zij zorgen voor een leuke sfeer neem jij dan de gezelligheid mee? Voor de kinderen is er ook veel te bieden. Zo kun de kinderen naar een museum lijden waar hun vel komen te weten over de geschiedenis van de stad. Dan heb je even een momentje voor jezelf.

Mocht je door willen reizen is zoals net al aangegeven zuid België een prima plek om te stoppen. Veel mensen houden er niet van om in een keer te reizen naar Spanje of Frankrijk en willen graag van de natuur genieten. Waar kan je dan beter stoppen dan in zuid België, je bent dan al aardig op weg naar je eindbestemming. Toch is zuid België dan een leuke stop.
Mocht u nu gehandicapt zijn en niet veel kunnen lopen is er ook altijd nog een alternatief. U kunt dan naar een bezoekerscentrum en museum gaan. Daarnaast zijn er genoeg hotels wat geschikt is voor gehandicapte mensen. Ze hebben aan verschillende faciliteiten gedacht waardoor het gemakkelijk is om je op je gemak te stellen. Denk aan opgebouwde c en douches.

MEER TE WETEN KOMEN

war-man-warrior-fight-vikings_t20_a8ZV9p

festiviteiten

leila-azevedo-o6UVPje41Lg-unsplash

bestemming

simon-berger-boyXZfqpwpU-unsplash

vakanties